Om oss

Med en lång erfarenhet av catering så vill vi bidra med olika tips, tankar, råd och fakta om matlagning och kring hur man lyckas med festen. Vi ska dels presentera recept som passar för alla olika tillställningar och som även passar alla plånböcker.

Dels så ska vi även ge tips kring hur du ska planera din fest och därigenom förvandla dig själv från en arrangör till en deltagare. Där är ofta det fel man gör. Som värd eller värdinna så hinner man inte delta i festen – man har fullt upp med att få allting att gå ihop. Genom att planera bättre och genom att förbereda så kan man slappna av och bli en deltagare. Det ska alltid vara målet.

Vi kommer även att skriva om vad du kan förvänta dig av professionell catering och varför den lösningen idag är ett väldigt bra alternativ – oavsett om det handlar om en mindre fest eller en storslagen sådan. Catering har utvecklats enormt och både mat, dryck och service är milsvid ifrån de något trista alternativen som fanns för bara ett tiotal år sedan. Vi kommer att ge dig råd om hur du ska hitta den perfekta cateringen för din tillställning.

Framförallt så är det emellertid kärleken till mat, dryck och umgänge som driver oss. Finns det någonting bättre än att – tillsammans med personer man älskar – sitta ned, dricka gott och hugga in på en underbart tillagad måltid? Vi tror inte det. Mat bygger broar och gör världen mindre: genom att våga prova mat från andra kulturer så ökar man sin egen förståelse och kommer närmare andra. Vi är övertygade om att mat kommer att spela en stor roll i hur vår värld ser ut i framtiden och vi vill vara med på den resan. Välkommen!