Kategorier
Catering

Catering från foodtruck på strandtomten i Stockholm

Det skulle bli det coolaste beachparty som vännerna någonsin sett. Anders hade till och med hyrt in catering med foodtruck i Stockholm. Det skulle imponera.

Andreas och Kiara hade köpt sitt hus vid havet i Stockholm för fyra år sedan. Det hade kostat en del men det hade varit värt varje öre. På tomten fanns nämligen en strand, något som inte var särskilt vanligt. Stranden innebar starten för deras omtyckta beachparty som gått av stapeln alla år sedan inflyttning.

Det brukar inte vara så komplicerat utan innefattade en grill, massor av kött, grönsaker och annat smaskigt samt givetvis massor av härliga vänner. Det var nu dags för årets fest och paret hade fått en idé som de ville kolla upp. De skulle se till att ingen behövde stå vid grillen och istället hyra in catering.

En häftig catering med foodtruck

De hade året innan varit på ett utomhusevenemang där maten och godsaker hade beställts från en foodtruck-catering i Stockholm. De hade börjat diskutera om det skulle vara möjligt att hyra in företaget för sin egen fest. Kiara tog fram mobilen och ställde frågan “Bra foodtruck catering i Stockholm”. Första förslaget blev företaget vars mat de provat året innan.

När samma foodtruck rullade in på parets tomt utanför Stockholm var det med spänning de väntade på vännernas reaktion. Den lät inte vänta på sig. Först förvåning och förundran över varför en truck kom in på tomten. Sedan glada utrop när de insåg att det var maten som kom. Snart hade alla blivit serverade från denna foodtruck och njöt av maten sittande i de sköna utemöblerna.

Ta reda på mer genom att besöka: foodtruckcateringstockholm.se