Kategorier
Mat

Greppa en hamburgare på Gullmarsplan

När du bli sugen på en hamburgare är det läge att ta sig till Gullmarsplan. Där vankas det goda hamburgare på flera ställen och din hunger blir stillad.

Ibland är det bara en hamburgare man vill ha. Det spelar ingen roll hur mycket man tänker att man ska hem och laga en god och näringsrik måltid på mer eller mindre bara grönsaker. Kroppen skriker efter en hamburgare och vad är då bättre än att ta den på Gullmarsplan?

Alla goda föresatser för ett nytt liv där varje måltid ska vara utan kött är rätt och slätt borta. Det är helt enkelt en sådan dag. Då är det bara att kapitulera och ge sig hän i ren och skär njutning. En hamburgare på Gullmarsplan kan vara just vad du behöver när det är en sådan dag.

En hamburgare på Gullmarsplan kan rädda dagen

När hungern är som värst och du inser att du inte kommer klara dig tills dess att du kommit hem och har svängt ihop en god måltid, kan du alltid ta en bra hamburgare vid Gullmarsplan för att stå ut en stund till. Väl hemma kan du komplettera med det du behöver för att må bra.

En hamburgare kan vara en god och näringsrik måltid om du kompletterar den med all den sallad du kan välja till. Då har du fått i dig proteiner som duger alldeles utmärkt som måltid. Skippar du lite bröd och ost har du sluppit de kolhydrater och onödigt fett som du kan leva utan.